Vanaf 13 april 2024 zal er ook op zaterdags Quraanlessen worden gegeven in Moskee Taqwa.

De inschrijving geschiedt per e-mail: quraanlestaqwa@gmail.com of Whatsapp: 0616458149

Voor Wie?
Onze Quraanlessen staan open voor iedereen: kinderen vanaf 5 jaar, ouderen, beginners en gevorderden. Ongeacht uw voorkennis of leeftijd, wij bieden een passend leertraject aan.

Programma voor Beginners
Voor beginners richten we ons op het bestuderen van de gehele Qaidah. Dit traject is ontworpen om deelnemers uiteindelijk in staat te stellen de Quraan te reciteren. Een solide basis is cruciaal, en wij zorgen ervoor dat u deze op een gestructureerde wijze opbouwt.

Programma voor Gevorderden
Voor degenen onder u die al Quraan kunnen lezen, bieden we een gevorderd programma. De nadruk ligt op het memoriseren en herhalen van Juz ‘Amma (de 30ste sipara). Dit programma is ideaal voor degenen die hun kennis van de Quraan willen verdiepen en versterken.

Inschrijving
Voordat u aan de lessen kunt deelnemen, is inschrijving vereist. U kunt zich inschrijven via e-mail op quraanlestaqwa@gmail.com of via Whatsapp op 0616458149. Zorg dat u zich tijdig inschrijft om uw plek te garanderen.

Tijd
De lessen vinden plaats op zaterdagen van 10:00 tot 12:00. Het is een uitgelezen kans om uw weekend op een productieve en spirituele wijze te beginnen.

Kosten
Wij zijn blij te kunnen mededelen dat de lessen kosteloos zijn. Wij geloven dat kennis toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Aarzel niet om te mailen naar quraanlestaqwa@gmail.com of te appen naar 0616458149. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.